New blog problems

Life at the help desk of Ubersoft, a software company.

Moderators: wrightc, stjen

New blog problems

Postby The_Librarian on Wed Mar 22, 2006 12:21 am

Hi there

New blog looks terrific and all that stuff. I really *do* love it.

However, after I submit a new post, I'm taken to a "captha" screen where I'm required to enter the text which's displayed in an image.

I get no image, only the text that says "image"

And from here, there is no way forward, only backward. I managed to enter one comment, at the start of the test session with the new system, but thereafter was unable to.

:evil: Maybe the new system doesn't like me either? :evil: :lol:

But I've discovered that it posted my posting... so I really don't know what is going on... and I blame it on NotBinky... :lol:

Regards from Banana Country

His Ookishness
The Library
Unseen University
Discworld
Space

ns : More Space
When walking, just walk.
When sitting, just sit.
Above all, don't wobble.
User avatar
The_Librarian
Grand Poobah Keenspotter
 
Posts: 402
Joined: Fri Jan 12, 2001 12:00 am
Location: Pretoria, Gauteng, South Africa

Postby wrightc on Wed Mar 22, 2006 5:59 am

It was sent to the moderator's queue. I passed it through.

I'm still trying to figure that part out...
Christopher B. Wright (wrightc@ubersoft.net)
The Internet's Most Dangerous Cartoonist
Help Desk: http://www.ubersoft.net
wrightc
Keenspot Despot
 
Posts: 1956
Joined: Sun Mar 12, 2000 12:00 am
Location: Troy, NY USA

 

Return to Help Desk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron